Torna amb Mauco el Cirque du Soleil a Andorra

Un any més, Mauco és l’empresa encarregada del muntatge de la carpa, la infraestructura de l’escenari i el sistema de climatització per al nou espectacle del Cirque du Soleil a Andorra. En aquesta ocasió, a més, amb un motiu especial ja que la companyia celebrarà el 10è aniversari de la seva presència al Principat.

Mauco ja està treballant a la zona de Prada Casadet, al centre d’Andorra la Vella, en les tasques d’instal·lació de la carpa. La impressionant estructura és similar a la de l’any passat i a dins acollirà les grades amb capacitat per fins a 3.700 espectadors tots ells asseguts.

Per a les tasques, l’equip de Mauco farà servir dues autogrues, una Grove i una Manitou, així com carretons elevadors, tisores elevadores i plataformes elevadores.

També s’hi instal·larà l’estructura de l’escenari i un potent sistema de climatització per assegurar la renovació de l’aire i proporcionar una temperatura constant a l’interior.

Les funcions de Cirque du Soleil s’han convertit en un alicient clàssic dels estius al Principat. Per celebrar els seus 10 anys de presència al país, la companyia ha creat ‘Festa’, un espectacle on es fa homenatge a aquesta relació i als trets distintius d’Andorra, com la natura i el turisme, i on també s’hi inclou una selecció de números icònics. Les sessions tindran lloc durant tot el mes de juliol.

18 de Maig de 2023