Gran experiència en maquinària pesant

Som autèntics especialistes en maquinària pesant, en equips de construcció i experts en el seu ús. A Mauco trobaràs les millors marques del mercat en maquinària industrial i construcció. A més, els nostres operaris són experts en la matèria i t'assessoraran d'acord a les necessitats del teu projecte.

Totes les eines que el teu projecte requereix

Excavadores, carregadores, aplanadores, bulldozers, retroexcavadores, dúmpers articulats, asfaltadores, carretons elevadors, torres d'il·luminació, grues de construcció... Sí. A mauco tenim la maquinària que necessites. Si tens un projecte, nosaltres t’oferim les eines.

Assessorament 100% personalitzat

En un sector tan exigent, entenem la necessitat d'assegurar la inversió, és per això que a Mauco trobaràs un assessorament personalitzat que et transmetrà la confiança i seguretat en totes les fases del procés de construcció.

Entre el nostre estoc trobaràs el que necessites, acompanyat sempre de qualitat i d’un excel·lent servei tècnic, ja que són els aspectes que prioritzem per davant de tot. Creiem en la premissa que un client content és un client fidel.

POSA'T EN contactE AMB NOSALTRES