Garantim, de nou, l’operativitat de la teva maquinària

L’equip de tècnics de Mauco està especialitzat en la reparació i recondicionament de màquines deteriorades pel seu ús, amb resultats que garanteixen la seva operativitat amb total fiabilitat, allargant la seva vida útil. L'objectiu és obtenir, de nou, un equipament amb la mateixa capacitat productiva.

Especialistes en reparació de maquinària pesant

En el nostre taller de reparació i manteniment de maquinària, disposem de tots els mitjans per executar reparacions de tota mena en maquinària per a la construcció. Amb equipaments de reparació mecànica, hidràulica, elèctrica, neumàtica, etc.

Els nostres mecànics són experts en aquesta mena de màquines i disposen de tots els mitjans tècnics per desenvolupar les seves tasques de la manera més segura i eficaç.

Reparació i també manteniment

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres si necessites fer un manteniment de la teva màquina de construcció o reparar qualsevol problema mecànic. Els nostres experts n'extrauran un diagnòstic i valoraran les millors opcions per resoldre l'avaria.

Aplanadores, buldòzers, retroexcavadores, dúmpers articulats, asfaltadores, carretons elevadors, torres d'il·luminació, grues de construcció… A Mauco reparem el teu equip de construcció i, mentre ho fem, et donem l'opció de disposar-ne d’un de lloguer perquè puguis continuar avançant amb el teu projecte.

POSA'T EN contactE AMB NOSALTRES