Lloguer de plataformes elevadores per a treballs d’alçada

Vols arribar més lluny i més alt? Tenim el que busques! Treballem amb els millors equips del mercat pel que fa a plataformes elevadores. Oferim una gamma completa de manipuladors telescòpics i plataformes elevadores amb opció de lloguer i per a ús industrial.

La nostra intenció és oferir-te la solució que resolgui les dificultats a l'hora de desenvolupar una tasca d'alçada, respondre de manera eficaç a qualsevol necessitat dels nostres clients i usuaris.

Ampli ventall de models amb gran capacitat d’elevació

Entre els nostres equips elevadors trobaràs el que s'ajusta a les teves necessitats: mànecs verticals, elevadors unipersonals, plataformes de tisora, articulades i telescòpiques, etc.

Oferim màquines industrials molt funcionals, amb gran capacitat d'elevació, càrrega i versatilitat. A Mauco trobaràs el giny que et permetrà generar els moviments en alçada i completar l'obra amb eficàcia.

Màxima seguretat amb assessorament personalitzat

Els nostres professionals s'encarregaran d'assessorar-te i guiar-te a l'hora de treballar amb les nostres plataformes elevadores perquè en puguis fer l'ús adequat. Garantim la seguretat i el bon estat de totes i cadascuna de les nostres màquines.

POSA'T EN contactE AMB NOSALTRES