Si busques la millor excavadora compacta del mercat, la tenim a Mauco

Mauco presenta la nova màquina excavadora TB280FR de Takeuchi, considerada “el Rolls Royce de les excavadores”, que serà l’objecte de desig per a les empreses constructores d’Andorra. El nou vehicle ja està en exposició a les nostres instal·lacions per demostrar les seves qualitats excepcionals.

A tota obra, una de les maquinàries pesants sempre presents és l’excavadora i a aquest vehicle li exigim molt però la seva funcionalitat pot interferir a la planificació del projecte. L’excavadora de Takeuchi, mentrestant, solventa les limitacions de màquines similars, oferint unes prestacions úniques.

L’excavadora compacta TB280FR és la més gran de la seva categoria, proporciona una visibilitat insuperable per a l’equip de treball gràcies al seu sistema STS de ploma ajustable de banda a banda, combinat amb una cua mínima. Pot girar completament amb molt poc pendent, té un baix centre de gravetat i una plataforma tan estable que ofereix capacitats d’aixecament similars als d’una màquina convencional.

Aquesta excavadora és increïblement versàtil, ja que el seu disseny de rotació completa o Full Rotation permet treballar fins i tot a entorns amb un espai de treball ajustat. A més compta amb un doble sistema hidràulic auxiliar, mesures per a l’estalvi d’energia, de reducció de sorolls i una estructura de la ploma descentrada reforçada, per tal de garantir els màxims nivells de rendiment i durabilitat.

Per a totes les situacions, ja sigui el moviment de terres, demolicions o excavacions de rases, la nova bèstia de Takeuchi serà l’elecció preferida per als constructors. Esbrina com pot ajudar-te als teus projectes: vine a les instal·lacions de Mauco a Encamp i els nostres professionals t’assessoraran. Parlem el teu idioma. 

29 de Gener de 2024