Participem en els preparatius del festival Snowrow a Grandvalira

Mauco Andorra hem col·laborat en la preparació del festival Snowrow que es celebrarà a Grandvalira del 30 de març al 2 d’abril. L’esdeveniment requerirà d’una complexa logística i des de Mauco hi estem donant suport, amb diferents acondicionaments d’espais i subministre de materials.

En concret, ens hem encarregat del sistema de calefacció de les dues carpes muntades per al festival. Els assistents podran gaudir de la música i el ball a la impressionant carpa de 40 metres d’ample per 85 metres de llarg, pensada per acollir fins a 300 persones; i a l’iglú de 20 metres per 30, en ella s’hi duran a terme tallers, jocs i activitats de ball per a famílies i nens de 10 a 16 anys. Aquesta proposta inèdita a la neu disposarà de tot el confort de la climatització proporcionada per Mauco.

A més d’aquesta carpa ubicada al sector de Grau Roig, per tota l’estació d’esquí s’hi han instal·lat altres escenaris i espais per a la celebració del festival. Els treballs de Mauco Andorra inclouen el subministrament de maquinària i una torre d’il·luminació, generadors elèctrics, quatre mòduls i un contenidor, servei de camió grua i blocs de formigó.

El festival Snowrow l’organitza l’empresa d’espectacles Elrow en associació amb la família Viladomat, responsable del sector de Pas de la Casa-Grau Roig. Els 8.000 abonaments que es van posar a la venda es van esgotar gairebé d’immediat. En el projecte hi treballaran fins a 500 persones i els promotors han destacat el seu compromís amb el Principat, assegurant que el 80% dels proveïdors fossin del país.

31 de Març de 2023