Mauco Show s’ha celebrat amb un gran èxit

Aquest dimecres i dijous 4 i 5 de maig s’han celebrat a Encamp les Jornades de Portes Obertes de Mauco per als professionals de la construcció, amb una excel·lent resposta de públic

La fira Mauco Show ha presentat les novetats en materials i maquinària industrial de primeres marques, amb exhibicions i demostracions

 

ENCAMP, 5 de maig de 2022— L’edició de Mauco Show ha obert les seves portes a la seu de Mauco a Encamp aquest dimecres i dijous 4 i 5 de maig amb un èxit rotund. Els organitzadors i col·laboradors valoren de forma molt positiva l’assistència, el ressó i les oportunitats que ha generat aquest esdeveniment, que anava adreçat als professionals del sector de la construcció.

Mauco Show són unes jornades tècniques de maquinària industrial i materials d’obra. S’hi han presentat les novetats de la mà de les marques punteres a cada sector: productes de fixació i químic (de la marca Fischer), serralleria (Pferd), perforació i diamant (Heller), cargolam (Heco Ibérica), eines elèctriques (Makita), utillatge de fusteria (Saheco), tractament porcellànic i tall de rajola (Rubi) i sistemes d’encofrat (Peri).

Aquestes Jornades de Portes Obertes estaven al servei de tots els empresaris, tècnics i operaris dels diferents oficis de la construcció, des d’enginyers fins a instal·ladors, fusters o mecànics. L’objectiu era crear un gran esperit de comunitat i les nombroses activitats proposades així ho han aconseguit amb les demostracions i exhibicions de producte.

Aquesta trobada professional és una acció de Mauco, empresa líder en productes d’obra a Andorra amb més de 45 anys d’experiència. S’ha celebrat a l’Edifici Mauco que està situat a la Urbanització Prat del Salt d’Encamp.