Mauco participa a la construcció del nou edifici Epizen

Mauco ha tingut un paper destacat a les obres per a la posada en funcionament d'Epizen, el nou centre comercial amb el qual es modernitza el model del comerç a Andorra i que s'inaugura aquest dijous 28 de juliol. 

En concret, Mauco ha subministrat les bastides, la maquinària pesant i materials diversos per a la construcció. Epizen serà el centre comercial més gran del Principat, ocupant l'espai del que anteriorment havia sigut el Punt de Trobada, i per a aquesta fi s'hi han executat unes exhaustives obres de remodelació de l'antic edifici.

Un dels aspectes més cridaners del nou centre comercial és la seva façana, per al muntatge de la qual l'aportació de Mauco ha resultat crucial, ja que hem proporcionat el lloguer de plataformes elevadores, telescòpics i grues de gran alçada. La façana de l'edifici d'Epizen consta d'una estructura metàl·lica exterior en forma de ziga-zaga, a través de la qual s'hi despleguen unes làmines tensades.

El centre està ubicat a Sant Julià de Lòria, a tocar de la frontera espanyola. Ocupa 54.000 metres quadrats, 27.000 dels quals es destinaran a espai comercial i de restauració. Les obres de construcció s'han desenvolupat durant 18 mesos, la meitat del que sol ser habitual en projectes d'aquest tipus, segons ha destacat el Grup Pyrénées, promotor de l'establiment.

28 de Juliol 2022