Mauco munta l’escenari del festival Clàssicand

Amb l’arribada del bon temps es posen en marxa iniciatives per gaudir d’activitats culturals a l’aire lliure i un bon exemple és Clàssicand, el gran festival clàssic internacional que ha debutat al Principat. L’organització, Andorra Animació, ha confiat en Mauco per a la instal·lació del seu escenari principal per a la projecció d’un clàssic del cinema, Jurassic Park, que gràcies a l’acompanyament de l’orquestra Reino de Aragón va aconseguir crear un espectacle inèdit.

Per tal d'acollir els músics i subjectar la gran pantalla led on es projectava el film, l’escenari disposava de grans dimensions, 24 x 15 metres, amb 3 murs que s'alçaven als laterals de l'escenari per subjectar la coberta i la pantalla led. Els murs i la coberta tenien un acabat en negre a la part interior per transmetre el film a la màxima potència i un acabat blanc a l'exterior.

L’agenda durant nou dies ha inclòs un variat programa de dansa clàssica i contemporània, òpera, lírica i música clàssica. I tot i que finalment en alguna representació el públic va haver de fer front a les inclemències meteorològiques pròpies de la primavera, no es van quedar sense gaudir dels espectacles, ja que es comptava amb un escenari preparat per fer-ne front i d’unes dimensions tals que permetia acollir fins i tot a l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra, l’ONCA, al complet.

Si tu també has d’organitzar un esdeveniment, compta amb Mauco Andorra per a tots els serveis necessaris per a la seva realització: instal·lem carpes, escenaris, graderies, bastides, sistemes de climatització, grups electrògens…

13 de Juny de 2023