Mauco incorpora un nou camió cistella de lloguer

Arriba on tu vulguis amb la nova camioneta cistella que Mauco posa a la teva disposició: la Socage ForSte 20D Speed muntada sobre un camió Iveco. Aprofita’t de les seves prestacions versàtils i converteix-la en la teva nova aliada per a tota mena de projectes on hagis de treballar en alçada. Gaudeix-la sempre que vulguis, encarregant-ne el lloguer a Mauco pels dies que et calgui.

Aquest camió cistella Socage ofereix unes característiques innovadores i per a una gran seguretat, com l’estabilització automàtica i davant de desnivells, la subjecció frontal de la cistella i un gran àrea de treball lliure. Pren nota:

Alçada de treball impressionant: Amb una alçada màxima de treball de 19,6 metres, aquest camió cistella et permet arribar a llocs elevats amb facilitat. És ideal per a tasques com la reparació de línies elèctriques, manteniment de façanes i altres treballs en alçada.

Rotació de la torre de 360º: La capacitat de girar la torre 360 graus et permet accedir a diferents angles sense haver de moure el camió. Això augmenta la teva eficiència i flexibilitat durant les tasques.

Estabilitzadors verticals H+H: Els estabilitzadors verticals proporcionen una base sòlida i segura. Aquest sistema automàtic ajusta la posició del camió per mantenir-lo equilibrat, fins i tot en terrenys irregulars.

Cistella espaiosa i còmoda: Amb unes mides de 140x70x110 cm, la cistella ofereix espai suficient per a l’operador i les eines. Això et permet treballar amb comoditat i eficiència.

Controls elèctrics: Els controls elèctrics simplifiquen l’ús del camió cistella. Pots ajustar l’alçada i la rotació amb facilitat des de la cistella mateixa.

Capacitat de càrrega generosa: Amb una capacitat de càrrega de 230 kg (opcionalment 300 kg), pots dur les eines i materials necessaris per a la feina sense problemes.

Maniobres simultànies: La possibilitat de realitzar maniobres simultànies, com ara moure la cistella mentre gires la torre, et permet ser més eficient i ràpid en les tasques.

Versatilitat de moviments: En alçada, pots aconseguir una altura màxima de 19,6 metres per fer treballs laterals i posteriors a la màquina, de fins a 260º. Mentre que per feines frontals, la màquina arriba a una altura de 16,8 metres. Horitzontalment, t’ofereix un abast que va dels 8,5 als 6 metres, segons si fas treballs laterals i posteriors, o bé frontals. A més, la cistella proporciona una rotació de 90º dreta i 90º esquerra.

T’agrada el que veus? El camió cistella de lloguer que et presentem, amb l’innovador sistema Speed d’estabilització automàtica i la resta de les seves característiques, és la plataforma ideal per a totes les tasques de manteniment i instal·lació en alçada. Doncs si t’agrada, posa’t en contacte amb Mauco, líder a Andorra en lloguer de maquinària, vehicles industrials i equipaments per a la construcció. T’ajudem a que arribis ben amunt.

23 de Febrer de 2024