Mauco ho deixa tot a punt per al nou espectacle de Cirque du Soleil a Andorra

Quan aquest dissabte a les 22 h de la nit s’estreni a Andorra la Vella “MUV”, el nou espectacle de Cirque du Soleil, 5.000 espectadors estaran amb l’ai al cor. Davant dels seus ulls es començarà a desplegar la fenomenal representació de música i acrobàcies que han convertit en la companyia artística en una llegenda mundial. Han calgut mesos de preparatius, també per a Mauco, que ha jugat un paper crucial en el muntatge d’aquest espectacle.

Des de Mauco ens hem encarregat de varis dels elements que fan de “MUV” un dels muntatges més ambiciosos mai vistos al Principat. Som els responsables de la instal·lació de la carpa ubicada al Parc Comunal de Prada Casadet, de tota la infraestructura física del recinte i del sistema de climatització.

La icònica presència de Cirque du Soleil a Andorra es manifesta a simple vista, en la impressionant carpa de 80 metres de llarg per 50 d’ample, amb una alçada de 20 metres. Consta de 17 pòrtics, distribuïts en 8 mòduls més un d’individual. Per aixecar aquest envelat gegant va fer falta el treball de 12 operaris durant tres setmanes. La carpa pot resistir vents de més de 100 km/h.

A l’interior hi trobem l’escenari, també construït per Mauco. Al voltant hi ha les grades, que tenen capacitat per fins a 3.000 assistents asseguts i uns 2.000 dempeus. Per tal que l’entrada i sortida del públic es desenvolupi amb fluïdesa, s’hi han construït escales d’accés i rampes per a persones amb mobilitat reduïda. I per al seu confort, hi hem instal·lat un potent sistema de climatització per assegurar la renovació de l’aire i el gaudi d’una temperatura constant —sense importar que l’espectacle es celebri durant el mes de juliol, en ple estiu.

Seguretat i comoditat són els eixos d’aquest projecte. Sota la direcció de Mauco, s’ha realitzat un muntatge excepcional, per al qual hem comptat també amb la col·laboració d’SpanTech, especialista en instal·lacions mòbils multitudinàries; Layher, fabricant de bastides i graderies; i Heatcool Event, pel que fa a la climatització. Ho hem deixat tot a punt per al dia de la gran estrena i ara només falta… que comenci la funció!

1 de Juliol 2022