Mauco aixeca la carpa gegant de la Fira d’Andorra la Vella

Mauco, l’empresa líder en maquinària per a la construcció al Principat, s’ha encarregat del muntatge de la carpa de la Fira d’Andorra la Vella, que es celebrarà dels dies 21 a 23 d’octubre de 2022. La Fira és l’esdeveniment social per excel·lència i els seus preparatius han creat gran expectació entre tothom que passava pel davant de l’aparcament del Parc Central, anticipant la proximitat d’aquesta celebració.

Les màquines de Mauco que han participat en la instal·lació de l’envelat són dues plataformes articulades de 18 metres, dues plataformes telescòpiques de 20 metres, tres toros de 2.5 tones i una grua mòbil de The Manitowoc Company.

Dins de la carpa, fabricada per Losberger De Boer Group, s’hi acolliran dos dels espais principals de la Fira: els estands dels expositors comercials i els de l’AIVA, on s’hi troba l’exposició de vehicles d’automoció.

En total, la Fira d’Andorra la Vella ocupa 12.000 m2, amb la presència de mès de 150 marques del país i de fora, de sectors com el turisme, l’oci, l’esport, l’alimentació, el comerç i institucions públiques i privades.

13 d'octubre 2022