L'AUTOGRUA MÉS GRAN D’ANDORRA LA TENIM NOSALTRES

No existeix sobre l’asfalt una màquina més poderosa que aquesta, l’aliada perfecta per a les obres de més gran envergadura. La novíssima autogrua GMK4100L-2 de Grove, líder mundial de grues mòbils, ja està disponible a través de Mauco per ajudar els constructors del país. 

Les seves xifres són espaordidores. La ploma principal té un braç amb una longitud de 60 metres, que pot assolir una alçada màxima de punta telescòpica de 89 metres i és capaç d’aixecar fins a 100 tones de pes.  

Una força superior que permetrà dominar la competició a aquells desenvolupadors que vulguin dotar-se del múscul més fort per tal que res no limiti la seva capacitat de treball als projectes més exigents. 

A més és una grua versàtil, que pot accedir a espais estrets i fa servir un radi reduït per obtenir una millor posició i oferir més rendiment d’elevació. El vehicle està equipat amb un motor únic de darrera generació, un Euromot 5/Tier 4 Final, que en mode ECO converteix aquesta grua en la que menys combustible consumeix de la seva classe. Una bèstia increïble que gràcies a Mauco ja pots aprofitar per millorar la realització de la teva construcció, per exigent que sigui.

29 d'abril 2022