Enguixa més fàcil amb aquesta bomba de morter Putzmeister

Per a les teves feines de morter i enguixat, tria una màquina tan solvent i versàtil com la nova bomba de cargol Putzmeister SP 11 LMR, disponible a Mauco Andorra per a tots els professionals de la construcció.

Aquesta màquina et proporciona el material per fer referits exteriors amb calç, ciment i i calç i guix; o per a interiors amb guix i calç. Idoni per a qualsevol tasca d’impel·lent, d’ompliment o de barrejadora. Es pot fer servir per a qualsevol morter sec prebarrejat i barreges in situ.

La bomba de cargol Putzmeister es convertirà en el teu aliat fiable i d’alt rendiment, amb un motor Kubota de 3 cilindres i 16,3 kW molt ben aïllat gràcies a la cùpula de doble capa (Stage V); a més de transmissió totalment hidràulica de la bomba i la mescladora i cabal de subministrament variable de fins a 60 litres per minut. 

Ofereix un funcionament de fàcil ús, òptima maniobrabilitat i elevació amb alçada d’ompliment reduïda per carregar-la còmodament.

I està feta per durar, gràcies a la seva carcassa robusta. L’amortitzaràs de seguida i a cada feina que t’ajudi veuràs com el seu valor augmenta.

Troba la bomba de cargol Putzmeister SP 11 LMR al teu proveïdor de confiança per maquinària i equipament d’obra a Andorra: Mauco Andorra.