Carpa Gegant per l’espectacle MUV del Cirque du Soleil a Andorra

Aquest estiu la màgia espectacular de Cirque du Soleil torna al Principat d’Andorra, amb l’ajut de Mauco. La companyia presenta “MUV”, una fascinant faula urbana sobre la força de la música, i aquest impressionant espectacle només es pot celebrar a unes instal·lacions excepcionals, de les quals a Mauco ens n’hem fet càrrec.

Per això, hem treballat en el muntatge d’una gran carpa de 80 metres de llarg per 50 d’ample a la nova ubicació del Parc Comunal de Prada Casadet. Un espai cobert que serà capaç d’acollir fins a 3.000 espectadors asseguts.

 

Ha calgut dissenyar un sistema de pòrtics d’alumini per aixecar la gran carpa de 20 metres d’alçada. Durant tres setmanes s’han estès les tasques de muntatge, a les quals hi han treballat 12 tècnics.

Per a tal desplegament, feia falta l’ús de la maquinària més potent, de la qual a Mauco en som especialistes: dos carretons elevadors, un manipulador, dues autogrues, dues tisores elevadores de fins a 15 metres i tres plataformes elevadores de fins a 26 metres.

El conjunt està preparat per a acollir l’escenari de les representacions de “MUV” i tot el públic assistent amb el màxim confort i amb tota seguretat. De fet, la carpa pot resistir ventades de fins a 100,8 km/h.

En total s’hi han elevat 17 pòrtics, distribuïts en 8 mòduls més un d’individual. La carpa s’ha instal·lat amb la col·laboració d’SpanTech, empresa que té experiència en el muntatge de platós mòbils de televisió per a Netflix i Amazon, hangars per avions i carpes per a vacunacions multitudinàries com les que hem vist els darrers anys.

En definitiva, es tracta d’un gran desplegament per a una feina efímera (Cirque du Soleil estarà a Andorra la Vella del 2 al 31 de juliol de 2022) però que ens dona la satisfacció de participar a aquest projecte únic.

8 de Juny 2022