Ara rebaixes a la roba de treball a Mauco

Aprofita-te’n, ara és l’ocasió de renovar la teva roba de treball amb les Rebaixes de Mauco, gaudeix de fins a un 25% de descompte! Tens tota la roba i material d’hivern de les marques Cofra i Payper Wear en promoció, és el moment perquè t’equipis al millor preu.

Beneficia’t de les Rebaixes de Mauco fins el 10 de març. Al Centre Mauco trobaràs les peces que més et protegeixen de les inclemències dels mesos més freds, com els anoracs, els soft-shells i les jaquetes. I també guants, protectors oculars i la gamma de sabates per als professionals.

Cofra i Payper dissenyen i fabriquen pensant en els entorns de treball més exigents. Si et cal un fons d’armari que respongui a la duresa de la teva feina, no busquis més. A Mauco trobaràs les jaquetes, armilles, pantalons, samarretes, dessuadores, granotes, roba interior tèrmica, sabates de seguretat… De dissenys actuals, materials resistents i de qualitat.

I també pren nota de la promoció amb Snickers Work Wear: per la compra d’uns pantalons de treball de diferents models, t’enduràs de regal una dessuadora valorada en 49,95€. 

Màxima durabilitat, comoditat i protecció per a tot el personal de la teva empresa del món de la construcció. Ara a les Rebaixes Mauco gaudeix el 25% de descompte a les marques Cofra i Payper. Equipa’t amb el vestuari laboral al millor preu!

5 de Febrer de 2024