Aprofita la promoció de Mauco per renovar el teu material pneumàtic

Si tens martells picadors i perforadores de roca que vols passar a millor vida, ara és l’ocasió. Aprofita la promoció que Mauco posa en marxa i equipa’t amb el material més nou de la millor marca, Atlas Copco, gaudint d’un gran descompte. Informa’t a l’Edifici Mauco per aconseguir un preu inigualable en eines pneumàtiques de mà per a l’obra pública. Però afanya’t, fes-ho abans del 15 de febrer!

Foto d’Atlas Copco

Hi ha instrumentals que saps que fas servir a totes les teves obres. Pot ser que en tinguis uns quants demanant que les jubilis. Doncs ara et poden fer un darrer servei, perquè amb el Pla Renove de Mauco t’ajudem a fer-te amb els millors martells picadors a un preu sensacional. Recull les teves eines velles i entrega-les a Mauco. A canvi t’enduràs la nova generació amb prestacions insuperables.

Foto d’Atlas Copco

Comença a treballar amb els martells pneumàtics d’Atlas Copco i notaràs la diferència. Millora l’eficiència, oferint-te menys consum, menys vibracions, més flexibilitat i òptima ergonomia. Porta’ns els teus equipaments antics, gaudeix d’un fantàstic descompte i estrena material nou. Recorda: fins el 15 de febrer!

25 de Gener de 2024